maanantai 9. helmikuuta 2015

Vihdoinki oma kone taas käytössä

Olipas hauska viikonloppu taas pitkästä aikaa ! Poikkes vähäsen siitä mitä yleensä puuhaan. Perjantaina oltiin Netalla kavereitten kanssa alottelemassa, kun päätin pitkästä aikaa vähän ottaa ja josta jatkettiin sitten baarin yöelämään aika odottamattomasti. Oli tosi kivaa ja mulla on ihanimmat kaverit♥ Lauantaina sitte lähettiin illalla hakemaan kaveria lentokentältä ja pyörittii jonku aikaa siellä kunnes löydettii joku syömis paikka eli päädyttii Nihtisillan abc:lle. Sieltä sitten takaisin ihanaan kotikaupunkiimme Lohjalle ja ylläriylläri isolle abc:lle istumaan.. 
Hankin muute vihdoinki pari vuoden suunnittelun jälkeen napakorun! Muistin sen vaa yks yö ja soitin tattoo nationii ja menin ja otin. Rakastan sitä! Kylhän se tuntu ku se neula läpi meni mut ei sitä voi sillee kivuks kutsuu ku se käviki niin äkkii. Tosin nyt se on vähän arka vielä jos esim. korkeevyötäröiset farkut osuu siihen. 
Niin ja tilasin ne uudet venytykset 14mm kultaset ja sellaset rainbow väriset ilman reunoja. Tästä tuskin aion venyttää enemmän isommaks nii voin alkaa ostaa yhtee kokoon kaikkee hienoja. Ei ollu sellasta venytyspiikkiä vaa tungin noi suoraan niihi 12mm ja toine meni helposti mut toisen kanssa oli vähän ongelmia, koska tää on kumminki viel kovaki nii ei jousta yhtään. Mut yks yö kun en saanut unta niin pomppasin ylös ja päätin et laitan sen sinne nyt vaikka väkisin ja sinne se meniki! Teki kyl pikkusen kipeetä mut siin se on. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti