torstai 12. helmikuuta 2015

Sim ja Goldwell

Sim onkin ollu meiän koululla kauan mut meille tuli noi goldwellin tuotteet melkeen vasta ja oon pari tuotet sieltä saanu ku on ite myyny paljon asiakkaille noita. Tota simii en oo viel päässy koittamaan mut tota toista oon. Meil myydään muutenki koulussa noita tuotteita puolet halvemmalla kun kaupassa tai oikeessa kampaamossa.
Sim system 4 hydro care conditioner: Käsitellyt ja kuivat hiukset. Tehokkaasti kosteuttava erikoishoito värikäsitellyille ja kuiville hiuksille ja hiuspohjalle. Poistaa hilseilyä, kutinaa ja punoitusta. Suojaa hiusväriä haalistumiselta ja palauttaa oikean kosteustasapainon. Tekee hiukset kiiltäviksi ja helpoiksi käsitellä.
Tältä odotan silleen aika paljon mut sen näkee sitten ku pääsen koittamaan.
60 sekunnin tehohoito: Paksuille ja karheille värihiuksille. Elvyttää hiukset jopa 100-prosenttisesti yhdessä minuutissa. Antaa uutta värinloistoa. Tarjoaa ravitsevaa hoitoa. ColorChromaComplex, joka sisältää erittäin hoitavaa vadelmansiemenöljyä, UV-suodattimen ja Instant Microfluid-teknologian.
Tätä oon nyt käyttäny, mutta tuskin ostaisin lisää koska se ei oikee ollu mun hiuksille hyvä. Tottakai varmaan jollekkin muulle sopii ja on hyvä tuote. Ois ehkä pitäny ottaa tän sijaan se rich repair mutta suosittelen silti tätä ja näitä muita goldwellin tuotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti