perjantai 9. tammikuuta 2015

-

Heipodeiii!! Nyt ollaan päästy tähän ihanaan arkeen takaisin<3333..... Voisin vaan mennä takasin lomalle. Tänää olin viettämässä Nean synttäreitä ja tossa vähä aikaa sitte tulin kotiin ku kaikki oli muutenkin kohtapuoli lähdössä baariin ja sain kyydin sillon. Oon kyl hirveen tylsä nykyään ku en jaksais yhtään mennä tuol pitki yötä sekoilemas vaan voisin koko aja olla himas peiton alla.. Tiiä sitte onks se hyvä vai huono juttu tai et muuttuuko asia 5kk päästä kun täytän 18. Tuskimpa hirveesti. 
Noh mutta eilen kävin vähä pyörii lohjalla kaupois kattelee alennusmyyntei ja muutama paita ja koru sielt löytyki. Noi tekoripset oli kyl huono ostos tiesin sen jo ostaes mut yritin päästä halvemmal mut entiiä sitte olikse kannatavaa. Noh hetken pärjää kumminki. Ja sitte hengailin Veeran kanssa ja oli tosi kivaa taas nähä sitä mut me oltiin kummatki niin väsyneitä ja huono olosii et ei jaksettu olla kauaan lohjalla. Oonkoha tulos kipeeks ku kurkku tuntuu iha turvonneelt ja sattuu niellä :0 Ois melkeempä aikaki ku viimeks olin kesällä sen viikon kipee. 
Niin ja kävin eilen kysyy työssäoppimmista lohjalta yhest kampaamost mihi oisin kovasti halunnu mut sit se omistaja ei ollu paikal ja ne sano et soittaa tänää mut ei kuulunu :( Joten pitää ens viikol mennä heti alus kyselee uudestaa eri paikoist et varmasti ehtis saada jonkun.. Tälläset asiat ei kiinnosta sitte yhtään.
Ei hitto muute tilasin kahet uudet venärit 14mm eli 2mm isommat ku nyt nii katoin sitä tilausta eilen kai ja tajusin et tilasin kumpaaki vaan YHDEN kappaleen!!! Pitäskö nyt käyttää eripareja vai ?? Öö ei vaan eiku tilamaan uudet samanlaiset toiset.
Joo mut ei kai täs muuta hyvää yötä vaan kaikki ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti