tiistai 16. syyskuuta 2014

Ripsienpidennyksistä!

Noniin nyt mulla on ollut noin 2kk nää ripsienpidennykset eli aika kauan.. Mut se tarkottaa myös sitä et ne pysy hyvänä kauan! Nyt ne on jo siinä kunnossa et haluun uudet tosin oisin voinu jatkaa näillä normaaleilla ripsillä huoltamalla niitä, mutta haluun koittaa myös voluumiripsii jonne mulla onkin aika lauantaina. Ne on vielä tuuheemmat koska niissä on yhdessä ripsessä 2-6 ohutta kuitua kiinni toisinku normaaleissa on yhessä ripsessä vaan yksi vähän paksumi kuitu. Monelle varmaan onki tullu tutuksi noi asiat.
Olin aika laiska hoitamaan tai harjaamaan niitä mut ne silti pysy pitkään tosi kivoina ja ei ollu onneks pettymys ja oli ihan hintansa arvoiset. Alussa yritin varoa niitä koko ajan ja vältin kaikkea mikä voisi olla muka ''huonoksi'' niille, mutta pikkuhiljaa totuin ja ei tarvinnu varoo niin paljoon. Suihkussa annoin kastua ja pesin silmämeikit ihan reippaasti vaikka niitä harvoin pidän noiden kanssa.
Niin ja loppuvaiheessa ne tietysti vähä kääntyili miten sattuu ku oli kasvanu melkeen kokonaan ulos jolloin vähän sattui niihin ''ripsijuuriin''. Innolla odotan volumiripsiä ! En muuten oo varma kirjotetaanko toi volymi vai volume.

Miltä ripset näyttivät laittopäivänä (kuvat ollut ennenkin blogissa) Miksi menin nyppimään noi ihanat kasvaneet kulmakarvat ohuiksi?! Eiku uudestaan kasvattamaan.
Tältä ripset näyttävät nyt ! 
Plussa- ja miinuspuolet;
+Kesti pitkään
+Helpotti meikkausrutiinia
+''Huoliteltu'' ulkonäkö ympäri kellon (ei niin tarpeellista mutta kuitenkin)

-Ripsijuuret olivat joskus kipeitä
-Repsotti välillä ripsi jos kaks joita ei saanut minnekkään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti