keskiviikko 17. syyskuuta 2014

c-vitamiini & syväpuhdistava vaalennus

Oon kuullu tosta c-vitamiini ja syväpuhdistava vaalennuksesta serkulta jo aikasemmin, mut sit kaveri puhu siitä vielä ja kiinnostuin kokeilemaan et toimiiko se oikeesti. Mulla ei mitään päämäärää näillä hiuksilla oikeastaan oo joten ihan hyvin voin kokeilla niihin vaikka mitä. Tai siis onhan mulla pitkään ollu mielessä et vuorostaan ois vähän vaalempi väri muttei mitään blondeja kummiskaan... 
No mutta asiaan! Yritin eilen jo tota vaalennusta mut se meni vähän pilalle eikä eroo tullu oikeen, mut tänään tein sen sit uudestaan ja tällä kertaa se onnistuki ja se ainekki näytti oikeenlaiselta. Eli siis laitoin ihan halppis herbina syväpuhdistavaa, murskattuja c-vitamiini tabletteja ja vähän vettä (johon myös poreutin pari tablettii koska niitäki oli). Sitä jopa jäi yli. Mut siis pelkillä c-vitamiini tableteilla ja syväpuhdistavalla shamppoolla pärjää. C-vitamiinissa se vaalennukseen vaikuttava ainesosa on askorbiinihappo. Vesi ei oo pakollinen se vaan tekee siitä nestemäisempää et se levittyis paremmin. Vaikka laitoin sitä vettä siihen nii kävin silti vielä kastelemas suihkussa hiukset et levittyis hyvin ja riittäis kunnolla. Tää koko vaalennusprosessi muistuttaa vähän purkupesua.
Sen jälkeen osaa varmaa olettaakki et hiukset tuntuu aika kuivilta niin kannattaa laittaa hoitoainetta tai vaikka jotain tosi hoitavaa maskii niihin jota sit pitää vähän kauemmin. Oli ne mulla kyl aika hamppuset koko operaation jälkeen mut kyl ne siit ajan kanssa kunha ei murene pois latvoista.
Sitten vertailukuviin! (Ylempänä lähtötilanne ja alempana nykyinen)
Noissa hiuksissä näkyy kameran varjo sitten että ei niissä mitään länttii pitäis olla :0
Kyl niistä eron huomaa et ne on vaalentunu. Nyt ne on vähän tälläset oranssehtavan toffeen väriset. Mut ei siis oranssit kuitenkaan. Ne on kyl kivan väriset omasta mielestä mut sävyy vois vähän ehkä muuttaa vähän vähemmän oranssehtavaks. Niin ja noita kuvii ei oo mitenkään muokattu.
Tässä vielä yks helppo lettiponnari kampaus, jonka löysin jostain netistä! Se oli kiva ja jopa käyttökelvollinen mulle koska en yleensä osaa yhtään käyttää mitään kampauksia mut toi oli tarpeeks yksinkertanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti