maanantai 18. elokuuta 2014

New Plugs

Tilattiin taas kavereitten kanssa crazy factoryst lisää venytyksiä! Tai mä tilasin vaan yhet ku en jotenki löydä mitään sellasii jotka ois kivoi. Jotain vähän yli 3e oli kpl, mut sit kallistuu mitä isompi on + postikulut. Ja 12 millillä mennään taas, vaik vähän tekismieli venyttää isommaks mut oon nii epävarma etten ainakaa viel tee nii. Noi näyttää ja oikeestaan on aikas pienet, mut kyl oma raja varmaan menis siin 16mm kohal. Jotkut 10mm ja siit alaspäin on mun mielestä aika turhat, ku mietin et miks venyttää jos jättää sen ihan pikkuseks.. Mut joku voi tietyst olla erimieltä.
Jokasen eka kysymys tai sanottava noist on aina et ''mitäs sitku haluut ne pois vanhempana ja ne jää lörpöttää ja on rumat yms'' - Mä en usko et tuun haluumaan niitä pitkään pitkään pitkään aikaa pois, ne on paljon kivemman näköset ku normaalit korvikset enkä edes koskaa käytä mitää erikoisii sellasii, niitten takasi palaaminen on iha mahdollista riippuu varmaa ihmisest, koosta ja ajasta jne mut ei välttämättä palaakkaa mut se on sen ajan murhe ja koska yolo. 
Ennenku edes aloin venyttää noita nii mietin varmaa yli puol vuotta sitä ennenku sain aikaseks et ei voi sanoo etten ois harkinnukkaa sitä. Mut nii rakastan noita ja ne näyttää niiiin hienoilta ! (Myös vastakkaisella sukupuolella)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti