maanantai 11. elokuuta 2014

Kesälomajuttui

Nonih nyt ois se kesäloma sitten mennyt ja paluu arkeen alkaa! Eli taas tulee postausta koko kesästä. Ehkä kivoimmat jutut mitä tapahtu kesälomalla oli viron matka, stadionkeikka ja se et veli tuli suomeen.  Mut tottakai oli kaikkee muutaki tosi kivaa mut noi oli ehkä ne suurimmat tapahtumat. Kesälomalla muuten hengailin kavereidenkans, kiesittiin autoilla ja mopoilla, istuttiin rannassa tai routiolla, meiä kaveri räppäs meille niiku dissate, kävin lintsillä, otin aurinkoo, grillailin porukoidenkaa ja telttailin. 
Suurimmaks osaks hengailin Nean, Minnyn ja Veerankans mut näin kyl tosi paljon muitaki kavereita ja lähinnä tää kesä vietettii roution porukan kanssa. Kesän alussa tuli kyl hengailtuu aika paljon myös mänttärissä.
Hmh kesän aikana ehin myös laitella mankii vähä parempaa kuosii ja myin pois sen, ajeltiin Nean kanssa kakspääl pitki metsii yöl manal, ajoin itekki autoo kunnolla ekaa kertaa, värjäilin omia ja muitten hiuksia paljon, kävin keskellä yötä uimassa rannassa, join muutaman kerran ja kävin ekaa kertaa baarissa joka taitaa kyl olla viimenen kerta alaikäsenä.
Ja sit miinukset tält kesält:
En nähny muutamaa kaverii niin paljon kun halusin tai oltiin ''suunniteltu'', en päässy uimaan ku kaks kertaa ku en ostanu bikineit, en tehny kauheest mitään extremee kavereittenkaa mitä ois voinu ja olin ehkä pikkusen liikaa kotona? Ei nyt ehkä ihan paras kesä ollut mut ihan perus kuitenkin. :)

Random kuvia pitkin kesää --->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti