tiistai 15. heinäkuuta 2014

höpöhöpöhöpö

Vähän on ollut heikkoo tää postaus. Mul ei muka oo aikaa vaikka mul ei mitää muuta ookkaa ku aikaa.. Noh mut kuitenkin viimeaikoina on tapahtunu sellaisia juttuja että olin espoossa tädin ja serkun luona ja käytiin Robinin stadionkeikalla. Emmä kyl sitä fanita mitenkään enkä hirveesti niitä muitakaan ketä siellä oli mut oli se silti kiva kokemus. Siel esiinty no Robin, tct, justimus, duudsonit, kasmir, jontte valosaari, molly, janna, krista siegfrids ja lopus sinne tuli Robinin kanssa jimi pääkallo, felix, Mikael Gabriel ja michael monroe ainakin.. Voi olla et oon unohtanu jotain mut tos nyt kuitenkin.
Sitteku päästiin lähtemään sieltä nii tct ja duudsonit oli siel aidan toisel puolel ja kaikki fanit villiinty ja kiipes pitki aitoja iha hulluina. Siel ei päässy niiku mihinkää suuntaa ku kaikki änki väkisin ja töni tielt ärsyttävää oli.

Sitte muuta no olihan tossa noi rantajamit lohjalla ja mentiin sinne kavereittenaa istuu torstaina ja perjantaina.
Ainaki siel näki tuttuja ja kavereita paljon jossei muuta. Lauantaina en kyl enää jaksanu lähtee sinne ku olin aamusta asti laittanu mankii iskänkaa siellä ja silleen. Sunnuntaina sama homma aamusta. Tänään näin Veeraa pitkästä aikaa taas ja pyörittiin lohjalla ja virkkalassa mitä aina ja mäki sain vähä ajaa. Käytiin myös vieremäs jossai venerannas ja siel oli kauheesti sorsii. Ne tulivaa iha lähelle ja oli aika pelottavii.

Jee huomen joku tyyppi tulee ostaa mun lätkäkamoii! Vihdoinki saan niitä pois, mut kyl niit silti jää ku jotain varusteita enemmänki ku yhet.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti