sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Geelikynsien tekoa!

Eilen tehtiin Nean kanssa mulle geelikynnet! Ja kerron vähä et miten ne tehtiin mut en oo ihan varma et muistanko ihan oikein jokasen kohan. Mutta kuitenkin valitsin ekana et mitä glittereit haluun niihin ja tollanen turkoosi ois himottanu kauheest mut mul on kerra jo ollut sellaset nii otin sitte tollasen liilapinkin ja hopeen. (melkee samalaiset kyl ollu mitä nääki mut ei se mitää)
 1. Otin omat kynsilakat pois.
 2. Valittiin oikeen kokoset tipit jokaisee sormee. Ne tehtiin niin et eka toisen käden kaikki muut sormet paitsi peukalot ja sama toisel kädel ja lopuks peukalot.
 3. Ne liimattiin, leikattiin sopivan pitusiks ja viilailtii vähän lopuks.
 4. Sitten levitettiin eka geelikerros niihi viilattuihi kynsiin.
 5. Uuniin niin kauaks aikaa kunnes valo sammuu.
 6. Uus geeli kerros ja sit siihen vielä ne haluamat hileet. Sen jälkeen uuniin ja  sitten tää kohta mist en ollu ihan varma mut jos oikein muistan niin joko yks geeli kerros päälle ja uuniin tai sit siirryttiin seuraavaan vaiheesen.
 7.Sitten viilataan ne tasaseksi jolloin näyttää et ne kaikki hileet lähtis mut sinne ne jää ku laitetaa vaa uus geelikerros ja uuniin.
 8. Lopuks vielä pyyhittii ne pumpulil mis oli vähän kynsilakan poistoainetta ja viilailtii sivuista ja alta.
9. Ja ne on valmiit ! Näyttää hyvältä ja pysyy kiinni. Kuullostaa helpolta hommalta mut meni noissa joku 2-3h ku niitä teki. Ja nyt on totuttelemista taas esim. pukemisessa, kirjottamisessa kännykällä ja koneella jne.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti