tiistai 29. heinäkuuta 2014

niittejä, mopoja, ripsiä

Eikä kohta loppuu loma !! Pitää viel yrittää repii kaikki ilo irti näist viimesistä päivistä. Mun pikkuinen pikkuveli Hannar tuli kans suomeen nyt viikoks eli lähtee siis ens lauantaina. Ainakin nyt on paljon tekemistä aamusta iltaan. 
No mutta nyt niihin kertomisen aiheisiin asioihin että aattelin ton monkeyn pois myydä kun se ei oikeen enään innosta ja silleen. Tilalle pitäis kyl uusi hommata sitte, vaikkei enää kauaan oo aikaa autokorttiin mut onha täs viel syksy ja kevät ku pitäs päästä liikkuu jollain ja varmaan Pinjakin sit ajaa sillä kun kortin ens kesänä saa.
Ihan kivasti on ostajii ilmottautunu pitäs vaan kattoo kenelle sen myis, mut luultavasti ihan täs lähipäivinä lähtee tosta pihasta. Tulee ikävä... Hah noei, ainakaan paljoon. 
Jee ens sunnuntaina käyn laittamassa ripsienpidennykset! Nyt aluks haluun ihan normaalit ja ne maksaa sen 60e. Vähän pelottaa laittaa ton verran rahaa pelkkiin ripsiin kun mulla aika harvoin on parikymppii isompii summii kädes. (xD) En tiiä tykkäänkö mut haluisin niin kovasti koittaa. Serkun kautta aloin miettimää niitä ja sain ajanki sen tutulle missä se ite käy niitä laittamassa. En jaksa odottaa mut niistä sitten myöhemmin.
Tätä mun oli pakko esitellä. Rakastan tota! Emmäkyl ton tuoksun takii sitä kauheesti käytä vaan ennemmin sen takii et siin o seas sellast kimalletta, koska mun silmään näyttää kivalta jos iho vähä kimaltelee. Ei nyt ehkä naamassa mut vartalos.
Täs yks päivä mul oli vähän tylsää ja aloin laittelee vaatteisiin niittejä kiinni. Pikkutuning. Kauan on muutenki jo pitäny mut nyt muistin sen ja oli kerranki aikaa ja kärsivällisyyt keskittyy. Toi farkkuliivi oli alunperin tummansininen farkkutakki mut leikkasin hihat ja valkasin sen. Vähä meni pilalla se aluks ja toi näyttää liukuvärjätylt vähän mut ei se haittaa siit tuli silti ihan kiva!
 Sitten nää sortsit jotka leikkasin farkuista ja hapsutin noi lahkeet. En kyll enään ikinä tee tota hapsutushommaa! Kesti niin pitkään, sormi tuli kauheen kipeeks, aina jostai oli eripitunen jne. Mut kyl niistki loppujelopuks ihan kivat tuli!
 Ja tämä! Ei muuten ois oikee mun tyylinen toi paita mut vähä auttaa ku on noi niitit ja löysin sellasen vyön jonka voi laittaa toho kiinni lanteil et ei näyttäs ihan oudolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti